De snelste ophaaldienst van Nederland – Sloopauto.net

Posted by MCACM Redactie on April 8, 2016 in Media Nieuws |
De #1 in sloopautos

Sloopauto’s ophalen doen we graag inclusief RDW vrijbewaring

 

Als uw voertuig rijp is voor de sloop, moet het op een goede manier worden afgevoerd. Anders staat de auto in de weg en loopt bijvoorbeeld de wegenbelasting door. Uw voertuig kan overbodig zijn geworden doordat hij niet door de APK-keuring komt, grote schade heeft opgelopen bij een aanrijding of gewoon niet meer goed te repareren is. Hoe dan ook kost het u geld, tijd en moeite.

Dat zijn allemaal dingen waar u niet op zit te wachten, terwijl de auto wel moet worden afgevoerd. De #1 in sloopautosEn u wilt als het kan ook nog iets terugkrijgen voor uw voertuig.
Dat kan allemaal goed en gemakkelijk. Er is een bedrijf in Amsterdam dat zorgt dat uw auto snel en zorgvuldig wordt opgehaald. Met daarbij de mogelijkheid voor eigenaren van een sloop- tweedehands of afgekeurde voertuig of wat ook, om hun voertuig te laten verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.

Dat begint als u telefonisch contact met Sloopauto opneemt. Daarna gaat een medewerker uw auto aanbieden aan meerdere bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Dat is om de opbrengst voor u zo hoog mogelijk te maken. Dat gebeurt zonder dat u daarvoor kosten hoeft te betalen, die zijn voor rekening van de opkoper van uw voertuig.

Dat gebeurt op basis van afspraken die met de verschillende opkopers heeft gemaakt. Dat geldt dus ook voor Sloopauto Amsterdam.

Om de juiste prijs voor uw voertuig vast te stellen en uw opbrengst zo hoog mogelijk te maken, is allerlei informatie over uw auto nodig. Van belang is om te beginnen het merk van uw sloop- of schadeauto.
Verder het bouwjaar en het kenteken, de geldigheid van de APK, wat de technische gebreken van uw voertuig zijn en wat de eventuele zichtbare schade is. Die informatie is belangrijk voor de prijsbepaling.

Deze informatie wordt snel doorgegeven aan de bedrijven waarmee wordt samenwerkt. Zodra een bedrijf interesse heeft wordt meteen een bod uitgebracht. Dat wordt vervolgens aan u doorgegeven, daarna bepaalt u of u op het bod ingaat.

Sloopauto werkt in alle regio’s in Nederland samen met bedrijven die zich bezighouden met het opkopen van allerlei auto’s, van defect tot gebruikte auto’s, voertuigen met schade en het ophalen daarvan. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Den Haag tot Tilburg.
Dat betekent het grootste Nederlandse netwerk op het gebied van af te voeren auto’s, dat werkt in uw voordeel.Dat houdt een grote hoeveelheid kennis en ervaring in als het gaat om het ver- en aankopen van particuliere voertuigen.

De goede service gaat verder, want zodra uw voertuig wordt afgevoerd ontvangt u meteen de vrijwaring voor de RDW. Het afvoeren van een auto is geen simpele klus. Zeker niet in bijvoorbeeld Amsterdam, met al die smalle straatjes. Dat wordt allemaal goed en met zorg voor u gedaan.