0

Goedkope raamdecoratie op duorolgordijnen.eu

Posted by MCACM Redactie on July 14, 2015 in Media Nieuws |
Geweldigeduorolgordijn.eu

 

Wat zijn duorolgordijnen?

Een duorolgordijn of te wel een rolgordijn ( andere benamingen zijn twist rolgordijn, prestige en twinroller ) is in principe een raamdecoratie. Deze raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof. De twee lagen stof zijn horizontale doorzichtige en dichte banen. Ze hangen als een lus die tijdens het op- en afrollen over elkaar kunnen bewegen. U kunt door middel van de duorolgordijnen of eventueel roljalozieën zelf de lichtinval in uw vertrek bepalen. De banen van de duorolgordijnen kunt u door het op of afrollen over elkaar laten bewegen. Hierdoor wordt het in de doorzichtige delen gedeeltelijk doorzichtig. Wanneer u echter de dichte vlakken over elkaar rolt zal het geheel ondoorzichtig worden.

Hiermee kan je dus een bepaalde sfeer in het vertrek bereiken dat u wilt hebben op een bepaald moment. Het is ook gemakkelijk als u alles in de avond wilt afsluiten zodat u echt privacy heeft.

Bestellen
Wanneer u een duorolgordijn zoekt kunt u terecht op de website van duorolgordijnen.eu. Duorolgrodijnen.eu is een onderdeel van Hewo Raamdecoratie dat in 1983 als woning bedrijf inrichting is gestart. Het is daarna uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van raamdecoraties. Wanneer u op deze website uw duorolgordijn kiest weet u zeker dat u een goed product aanschaft.

Constructie en montage
De stof van het rolgordijn is hierbij op een dikke rolgordijnbuis bevestigd. Het geheel zit daarbij in een luxe cassette. U kunt op de site kiezen uit zes verschillende soorten cassettes. Het opmeten en het eventueel monteren kan in principe iedereen. Men heeft de montage zo gemakkelijk gemaakt dat iedereen dat zelf kan doen.

Stofsoorten
U vindt er op de website een topkwaliteit duorolgordijnen tot 280 cm breed. Zij kunnen op maat die u wenst worden gemaakt. Ook, wat belangrijk is, gaan ze voor de laagste prijsgarantie. Wanneer u twijfelt over de kleur kunt u gratis kleurstalen aanvragen van de duorolgordijnen. U kunt dan thuis zelf bepalen wat voor u de beste kleur is voor de roljalozie. Uiteraard kunt u naast een gladde effen stof ook speciale raamdecoraties aanvragen. Dit worden de duoplissé stoffen genoemd. Deze stoffen hebben een mooiere uitstraling dan de gewone effen stoffen. Ze zijn daarbij beter geluiddempend en zijn mooi als ze hangen door de speciale decoratie. Omdat deze stoffen geen lijm bevatten zijn ze eenvoudiger schoon te maken. Vlekjes en vuil kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Ook deze duoplissé rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot 280 cm.

Eisen duorolgordijnen
De fabrikant heeft eisen gesteld aan een goed duorolgordijn. Zo mag de afwijking in het verloop van de banen niet meer zijn dan een 0,5%. De afwijking van de doekmaat mag niet meer dan 5 mm zijn. Wanneer u een speciaal patroon kiest moeten de patronen als ze naast elkaar hangen wel kloppend zijn. Wanneer echter de duorolgordijnen niet naast elkaar uit een doekmaat kunnen worden gesneden, worden ze toch zoveel mogelijk kloppend gemaakt. Er kan dan een verschil in zitten van 3mm. Dit zal je niet zien als ze naast elkaar hangen.