Het vernietigen van een harde schijf bij ASK!

Posted by MCACM Redactie on October 18, 2015 in Media Nieuws |
HardeSchijvenVernietigenHolland2015

Harde Schijven Vernietigen bij uw op de zaak door heel Nederland

Op harde schijven staan vaak allerlei vertrouwelijke gegevens en u wilt natuurlijk niet dat deze data in verkeerde handen terechtkomt. Gelukkig bieden wij u een 100% vernietigingsgarantie en is uw harde schijf bij ons wel in goede handen. Door onze kennis en ervaring weten wij namelijk dat het vernietigen van een harde schijf meer is dan het bekrassen van de bovenzijde of het gebruik maken van een shredder. Data bevindt zich namelijk in alle lagen van de harde schijf en daarvoor dienen alle lagen volledig leeggemaakt te worden om de gegevens te verwijderen.

Harde schijf vernietiging op locatie

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen wij uw harde schijf vernietigen bij u op locatie. Zo kunnen onze medewerkers bij u op kantoor of bij u thuis de vernietiging snel en zonder geluidsoverlast uitvoeren. Hierbij heeft u tevens de optie om de harde schijf los aan te leveren of ter plekke te laten verwijderen uit de laptop of desktop tegen een meerprijs.

100% garantie!

Om u de zekerheid te geven dat uw harde schijf in goede handen is, bieden wij een 100% vernietigingsgarantie.HardeSchijvenVernietigenHolland2015Per harde schijf krijgt u namelijk een garantiecertificaat met daarop de barcodes van de vernietigde harde schijf. U kunt zelfs het vernietigingen van de harde schijf live bekijken! Zo weet u zeker dat de harde schijf 100% vernietigd is.

Hoe werkt het vernietigingsproces van de harde schijf via de “Degaussen” methode?

Stap 1.
Ten eerste worden de unieke barcode serienummers van uw te vernietigen harde schijf ingescand voor het uiteindelijke garantiecertificaat.

Stap 2.
Ten tweede verdwijnt uw harde schijf in onze mobiele harde schijf vernietiger, waarbij er een krachtige demagnetiserende lading op de harde schijf wordt afgevuurd. Hierdoor wordt alle vertrouwelijke data in één keer definitief vernietigt en is ook de lees/schrijf kop door deze actie verbrand.

Stap 3.
Ten slotte wordt er door middel van een ingenieus door-boor-systeem gezorgd dat de harde schijf nooit meer kan werken. Tijdens deze definitieve behandeling wordt de harde schijf namelijk op vier plaatsen doorboord, waarna deze tot grondstof wordt vermalen bij de recyclingindustrie. Deze grondstof kan vervolgens worden hergebruikt voor het vervaardigen van nieuwe producten, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijk proces.

Waarom is het demagnetiseren (oftewel “Degaussen”) van harde schijven de beste methode?

Uit een uitgebreid onderzoek van ASK is gebleken dat “Degaussen” de beste en meest veilige methode is voor het vernietigen van een harde schijf. Deze methode is beter dan bijvoorbeeld de versnippermethode, omdat een harde schijf tegenwoordig veel meer opslagcapaciteit heeft dan vroeger. Hierdoor zouden kleine snippers nog steeds honderden megabytes toegankelijke vertrouwelijke data bevatten. Bij onze demagnetiserende methode is dat niet het geval en daarom is de Degaussen methode de beste keuze voor 100% vernietiging.

Wat kost het om harddisks en harde schijven te laten vernietigen?

De kosten voor het vernietigen van al uw vertrouwelijke data werkt op basis van een all-in transparant tarief. Wilt u weten wat de kosten in uw situatie zijn? Vraag dan een offerte aan via onderstaande button of bel 0800-666 5555. Eén van onze specialisten staat u graag te woord!

Uw voordelen:

✓ Vernietiging op uw locatie
✓ 100% zekerheid
✓ Scherpe tarieven
✓ Garantiecertificaat met serienummers van de harddisks
✓ 100% recycling