IP camera beveiliging via uw eigen thuisnetwerk

Posted by MCACM Redactie on March 31, 2016 in Media Nieuws |

Voor Camerabeveiliging op maat

 

Hoe veilig is uw woning? Veilig genoeg? Wellicht heeft u de woning goed beveiligd met een voortreffelijk alarmsysteem. Maar als er iets gebeurd, is het dat niet veel beter om ook daadwerkelijk te kunnen zien wat er gebeurt?

Analoge beveiliging versus ip technologie

De huidige generatie beveiligingssystemen beperken zich tot het signaleren van onverwachte bewegingen. Vaak gebeurt dit door middel van infrarood detectie. Op bepaalde plaatsen in het huis bevinden zich de zogeheten bewegingssensoren die een mogelijke inbraak kunnen signaleren.

Indien er niet wordt ingegrepen kan de aangesloten alarmcentrale worden ingelicht waarop men al dan niet actie kan ondernemen. Dit lijkt een veilig concept. Maar de realiteit is altijd anders. U weet, als bewoner of eigenaar, vaak niet wat er in huis gebeurt als u afwezig bent en juist dat is essentieel voor uw gemoedsrust. Daarnaast is het bereik van de normale bewegingssensoren beperkt, hetgeen de algemene beveiliging van uw eigendommen niet ten goede komt.

De camerabeveiliging van uw object of woning kan met onze producten beter. Door het toepassen van nieuwe beveiligingstechnieken bent u tegenwoordig in staat om in real-time mee te kijken met hetgeen er gebeurt. U houdt ten alle tijde controle.

Dat gegeven vergroot uw gevoel van veiligheid. Door het toepassen van ip technologie, kunt u, onafhankelijk van uw locatie, meekijken in het beveiligde object.

Onafhankelijk advies

Wij zijn onafhankelijk adviseur en leverancier van kwalitatief hoogstaande beveiligingssystemen op basis van IP technologie. Afhankelijk van uw situatie kan er gekozen worden voor een systeem waarbij elke ruimte van uw woning of object beveiligd wordt. Deze zijn leverbaar in diverse configuraties zodat u zelf uw ideale systeem kan samenstellen. Voor kleinere ruimtes is het immers niet nodig om een camera met groot bereik te installeren.

Alle modellen zijn aan te sluiten op een recorder zodat u altijd de situatie kan terug zien indien dat wenselijk is. Doordat de meeste modellen zijn voorzien van led verlichting is het ook mogelijk om ‘s nachts goede opnames te maken. Daar de meest voorkomende modellen beschikken over de mogelijkheid om HD opnames te maken zult u de beeldkwaliteit als bijzonder prettig ervaren.

Daarnaast beschikken de modellen in ons assortiment over lenzen met een hoog pixel gehalte, namelijk 1.3 tot 5.0 megapixels. In de meeste gevallen zijn de ip camera’s van in staat tot gezichtsherkenning op een afstand van 5 – 8 meter. Dit is in de meeste situatie toereikend.

Beveiliging via uw eigen VPN netwerk

Door het instellen van een VPN netwerk, waarbij de camera’s een ip adres toegewezen krijgen, is het mogelijk om via uw smartphone direct mee te kijken in geval van calamiteiten. Uiteraard is hiervoor wel een werkende internetverbinding noodzakelijk.