Managed VPS Hosting met top service bij PureSSD

Posted by MCACM Redactie on October 28, 2015 in Media Nieuws |
ManagedVPSHostingNederland

VPS Hosting op z’n best anno 2016

Ga je voor een snelle website, waarbij je geen omkijken hebt naar beheer en onderhoud van de server die je gebruikt? Kies dan voor Managed VPS Hosting met top service van PureSSD. Hoewel er verschillende vormen mogelijk zijn, is managed VPS voor veel gebruikers de beste oplossing.
Waarom VPS?

VPSManagedVPSHostingNederland is een middenweg tussen shared en dedicated hosting. Het is de beste oplossing als een gedeelde server niet voldoende ruimte biedt en er voor een eigen server niet voldoende budget is. Voor veel webwinkels en bedrijven is VPS de oplossing waarbij serverruimte en kosten met elkaar in evenwicht zijn.

Andere vormen

Shared hosting is vooral een goede oplossing voor kleinere websites die niet al te veel verkeer verwachten. Een server delen met andere gebruikers is dan geen probleem. Daarbij worden de kosten op deze manier laag gehouden. Voor bedrijven is deze vorm meestal geen goede oplossing.

Bij een dedicated server zijn de kosten juist erg hoog. Stel jezelf daarom altijd de vraag of de kosten opwegen tegen de voordelen. Is je bedrijf erg groot en verwacht je erg veel verkeer naar je website, dan kan dit een goede oplossing zijn. Voor kleinere bedrijven is een VPS vaak geschikter.

Meer over VPS

Bij VPS komt het beste van shared en dedicated servers samen. Bij VPS gebruik je een deel van de server dat eigen bronnen heeft. Daarom wordt dit een virtual private server (VPS) genoemd wordt. In feite is het een gedeelde server, maar de eigen bronnen laten dit deel werken als een eigen server. Je profiteert dus van de voordelen van een eigen server, tegen lagere kosten.

Het beheer zelf doen of laten doen

Veelal hebben mensen met een bedrijf niet de expertise of de tijd om een server of een gedeelte daarvan te beheren. En dat hoeft ook niet. Geef het beheer uit handen aan PureSSD. Dankzij de top service en servers van hoge kwaliteit, kun jij je aandacht gerust op andere zaken richten.

Beheer van de server door PureSSD

PureSSD verzorgt bij de Managed VPS Server Hosting voor de beveiliging en de betrouwbaarheid van je website. Zij onderhoudt en beheert de server door regelmatige updates, antivirusprogramma en een firewall te installeren. Daarnaast houdt PureSSD een oogje in het zeil wat betreft servergebruik en signaleert zij problemen vroegtijdig. Ontstaan er onverhoopt toch problemen, dan ben je met de top service van PureSSD verzekerd van een snelle oplossing.

De combinatie van servers van hoge kwaliteit en het gebruik van snelle SSD schijven zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Jouw website heeft een korte laadtijd en zal altijd online zijn. En dat is precies wat jij en klanten verwachten. Met daarnaast de uitstekende en snelle service van PureSSD is dit het ideale adres voor uw webhosting.